Mere om bestilling

Sidste frist for bestilling på webshoppen til efterfølgende dag er kl. 02:00. Herefter modtages ordrer KUN pr. telefon.

K.C. Frugt hjælper jer gerne, hvis I har særlige ønsker til statistikker og ordreskabeloner, forslag til nye produkter eller sortimentet fra vores skrælleri. Ring til os på salgskontoret.

Når I bestiller afskårne blomster

Udbud og kvalitet på afskårne blomster varierer konstant, derfor leverer K. C. Frugt afskårne blomster efter dagsprisen på Blomstertorvet. Står der 0 i priser under Varebestilling / Blomster Afskårne kan vi desværre ikke oplyse prisen, fordi den justeres dagligt.

Telefonisk kontakt

Vores salgskonsulenter har telefonisk kontakt med kunder i åbningstiden fra mandag til torsdag fra kl. 04.00 - 15.00, fredag fra kl. 04.00 - 14.00 samt lørdag fra kl. 06.00 - 11.00. Telefonnummeret til kontoret er 36463420. Skulle du ringe udenfor åbningstiden, kan du afgive din ordre på telefonsvaren. Ligeledes kan du bruge webshoppen og afgive din ordre der.


Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte varer og tastefejl. 

13 august 2019

Det er svært at skaffe avocado

Landet ligger sådan, at USA giver mere for en avocado end EU gør. Dette er avlerne udemærket godt klar over, og vælger derfor at sælge langt de fleste til USA. 

Avocado markedet er derfor under stort pres i forhold til de mængder vi får ind i landet. 

Vi havde en forventning, om at det ville løsne lidt op i disse uger, men det viser sig ikke at være tilfældet alligevel. Der kommer lidt flere oprindelser af avocados i spil de næste uger, men vi ser også at Peru slutter helt i udgangen af uge 34. 

Som det ser ud lige nu og med de forventninger der er hos importørerne, så skal vi helt hen til slutningen af oktober før vi ser markedspriserne falde ned til et mere normalt niveau. 

13 august 2019

Danske økologiske Spaghettisquash fra Svanholm gods.

Spaghettisquashen er en såkaldt vintersquash med meget tyk skal, og den egner sig fint til at blive lagret til vinterbrug. Spaghettisquashen er det yngste familiemedlem i squash-familien. Den blev fremavlet i 1930’erne.

Denne squash har fået sit navn, fordi den i stedet for det faste frugtkød hos andre squash og græskar har lange "trævler", der minder om spaghetti. Det trævlede kød er i virkeligheden de fibre, man også kan finde i en almindelig squash eller i et græskar. Hos spaghettisquashen er de bare opsvulmede, og kan spises som spaghetti.

Skær spaghettisquashen i to halvdele eller stik huller i den med en solid kniv og bag den i ovnen i ca en time ved 170°, så kan kan kernerne fjernes og "spaghettien" tages ud med en gaffel. Fibrene har ikke megen smag i sig selv, så de gør sig godt sammen med godt krydrede saucer, i en gratin eller bare vendt
med chili og hvidløg.