Persondatapolitik

1. K. C. Frugts Persondatapolitik

Formålet med K. C. Frugts persondatapolitik er at forklare, hvordan vi behandler og beskytter person- /virksomheds oplysninger.

K. C. Frugt har en klar ambition, om at minimere behandlingen af dine person- og/eller virksomheds oplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Formålet med dette er at oplyse dig om, hvilke person- /virksomheds oplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af. 

Såfremt du har spørgsmål eller henvendelser relateret til behandlingen af dine person- og/eller virksomheds oplysninger, er du altid velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysningerne kan blandt andet findes i denne politiks sidste afsnit.

2. Behandling ved bestilling via K. C. Frugts hjemmeside

Når du handler i K. C. Frugts netbutik, indsamles og registreres person- og/eller virksomheds oplysninger med det formål at kunne levere den ydelse til dig, som du har bestilt. Dine person- og virksomheds oplysninger vil i den forbindelse udelukkende blive behandlet, såfremt du har givet dit samtykke til behandlingen og er indforstået med de behandlings aktiviteter, der foretages. 

De personoplysninger, der i den forbindelse behandles, er fornavn, efternavn, vej og husnummer, postnummer, by, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger behandles (indsamles, registreres og opbevares), således at den aftalte ydelse kan leveres til dig. 

3. Sikkerhed

Vi har organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

4. Direkte markedsføring

K. C. Frugt videregiver ikke dine person- /virksomhedsoplysninger til samarbejdspartnere eller tredjeparter. 

Du kan til enhver tid meddele os, at du ikke ønsker at modtage yderligere markedsføringsmateriale fra K. C. Frugt. Dette gøres ved at sende en e-mail til mail@kcfrugt.dk eller ved at ringe til K. C. Frugts salgsafdeling på telefon: +45 36 46 34 20. 

5. Dine rettigheder

Som registreret hos K. C. Frugt er du i besiddelse af en række rettigheder, som K. C. Frugt kan hjælpe dig med at varetage. Dette omfatter, at:

- Du altid kan henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke person- og/eller virksomheds oplysninger vi behandler om dig, med hvilke formål vi behandler oplysningerne og om vi videregiver oplysningerne til andre.

- Du kan henvende dig og få berigtiget person- og virksomheds oplysninger om dig.

- Du har ret til at få slettet dine person- og virksomheds oplysninger hos K. C. Frugt permanent

- Du har ret til at opnå en begrænset behandling af dine person- og/eller virksomheds oplysninger, således at K. C. Frugt eksempelvis kun kan behandle dem i en begrænset periode

- Du kan anmode om at få dine person- /virksomheds oplysninger udleveret og transmitteret frem til en ny dataansvarlig (dataportabilitet).

- Du kan gør indsigelse mod behandlingen af dine person- /virksomheds oplysninger

6. Kontaktoplysninger

K. C. Frugt kan som dataansvarlig for de person- og virksomheds oplysninger, der behandles, kontaktes via følgende informationer:

K. C. Frugt 

Hørskætten 30-32
2630 Taastrup
Telefon: +45 36 46 34 20
E-mail: mail@kcfrugt.dk