Små avlere

Et stort, lækkert sortiment bliver endnu mere komplet med små specialproducenter, som kan levere noget nyt, vildt og anderledes.

Vi har samarbejde med en del ildsjæle, som brænder for deres produkter, og det kan smages! Læs mere her på siden.

 

Søren Wiuff



De kalder ham troldmanden fra Gislinge, og det med rette.
Søren tryller året rundt på den jord, som hans familie har dyrket før ham.
Fordi arealet ligger tæt på havet, er top jorden sandet, men med næringsrig dynd lidt længere nede.
Jorden egner sig fremragende til dyrkning af kartofler og gulerødder, men også planter som asparges og div. kål arter trives glimrende.

En god beliggenhed, årelang erfaring med dyrkning af forskellige sorter og kærlighed til faget manifesterer sig i produkterne fra Søren.
Han leverer til toprestauranter i Danmark, netop fordi smagen og kvaliteten er helt i særklasse.

Læs mere om Søren her:

https://asparges.com/

 

Grefsta HB / Gotland

         

En verden af smag, dufte og farver fra solens og rosernes ø - Østersøens største.

Beliggende midt i Østersøen og præget af nærheden til Ruslands mægtige højtryk og havets varmende effekt. 

Med flest soltimer i Skandinavien og spændende stenformationer opleves Gotland som meget eksotisk. En blanding af Malta og Provence med et stænk af Island.

At Gotland har så mange soltimer garanterer en sødme til afgrøderne og den allesteds nærværende blæst udvikler aromaen. Produkterne bliver så meget mere. Mere dybde i smagen og farven og lang holdbarhed gennem den tætte cellestruktur. Alle planter, dyrkede som vilde, bær denne Gotlandsignatur.

I samarbejde med rodfrugtsavlere og madhåndværkere kan vi tilbyde det bedste fra Gotland. Jordskokker og kartofler med meget lang sæson, honning og marmelader. Udover dette har vi vores eget Blue Kitchen sortiment med ca. 350 friske produkter af vilde og dyrkede urter,  blomster og bær samt olier og eddiker.

Hør altid med din kontakt på K.C.Frugt om du har specielle arrangementer eller ønsker.

 

Grefsta HB/Susanne Grefberg